Op zoek naar je droombaan?

Open Bedrijvendag Enter

Ook Koers Oost Bouwdiensten doet aanstaande zaterdag 30 juni mee aan de Open Bedrijvendag Enter. Voor ons bedrijfspand aan de Bleek 32, is er dan van alles te doen. Graag tot ziens op 30 juni!

Welkom op De Bleek 32
Sinds vorig jaar zijn Alpine Isolatie, NOVON Schoonmaak en Koers Oost Bouwdiensten goede noabers van elkaar. Zij heten u tijdens de Open Bedrijvendag van harte welkom aan De Bleek 32 op bedrijventerrein De Elsmoat. Op het terrein van het gezamenlijke bedrijfsgebouw is van alles te doen en de drie noabers laten u er natuurlijk graag kennismaken met hun bedrijf.

Win een ballonvaart!
NOVON Schoonmaak, Alpine Isolatie en Koers Oost Bouwdiensten verloten een luchtballonvaart! Elke bezoeker aan de Open Bedrijvendag kan meedoen; kom naar de Bleek 32, laat uw gegevens achter en maak kans! Weet u niet precies waar u moet zijn? De miniatuur heteluchtballon die deze dag boven ons bedrijfspand zweeft, wijst u de weg! 

Potje voetbaldarten en gratis ijs
Voor het bedrijfspand van NOVON Schoonmaak, Alpine Isolatie en Koers Oost Bouwdiensten, staat een enorm dartbord waarop kinderen kunnen ‘voetbaldarten’. Neem een aanloop… en schiet! Recht in de roos of een one-hundred-and-eighty! Alle kinderen die een poging wagen krijgen een ijsje. Ben jij de topscorer van de dag? Dan ontvang je ook nog een mooie prijs!