Op zoek naar je droombaan?

Korting op je zorgverzekering?!

Werk je bij Koers Oost Bouwdiensten? Dan kun je gebruikmaken van een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis. Je profiteert dan van 7,5% korting op de basisverzekering én je krijgt 12,5% korting op de aanvullende verzekering(en)!

Bij Zilveren Kruis kun je rekenen op goede en snelle gezondheidszorg en voor een persoonlijk advies kun je terecht bij de Zorgcoach. Ook zorgt Zilveren Kruis voor directe hulp bij wachtlijstbemiddeling, het vergelijken van ziekenhuizen, een second opinion en mantelzorg. De meeste zorgkosten worden direct en rechtstreeks door Zilveren Kruis afgehandeld en vergoed. Overige declaraties kun je gemakkelijk indienen via de website, app of per post. 

Bereken jouw premie
Er zijn een aantal verschillende verzekeringspakketten beschikbaar, basis en aanvullend. Bereken jouw premie via: www.zilverenkruis.nl/premieberekenen en vul bij collectiviteit ‘NBBU Flex Personeel’ in of het nummer 207081340. Op die manier maak je gebruik van de korting waar je via Koers Oost (aangesloten bij NBBU) recht op hebt.