Op zoek naar je droombaan?

Banen in de bouw

Banen in de bouw zijn op dit moment erg in trek. Bouwbedrijven zitten te springen om vakkundig en goed gemotiveerd personeel. Wil jij aan de slag als metselaar, timmerman, tegelzetter, stukadoor, voeger of glaszetter? Of liever een baan als werkvoorbereider, calculator of uitvoerder? Dan zoeken wij jou!

Koers Oost Bouwdiensten is een uitzendbureau gespecialiseerd in banen in de bouw. Werk je voor een van onze opdrachtgevers in de bouw, dan betalen wij jou ook uit volgens de BOUW-CAO. Dat betekent dat je vanaf dag één pensioen opbouwt en spaart voor extra vakantiedagen. Je start met 24 vakantiedagen en afhankelijk van het aantal gewerkte uren, kun je tot 20 extra vakantiedagen bijverdienen.

Vanaf 2018 kunnen medewerkers van Koers Oost Bouwdiensten ook gebruikmaken van het tijdspaarfonds. Via een digitaal systeem heb je dan op elk moment inzicht in jouw vakantiedagen, je opgebouwde extra vrije dagen en je vakantiegeld. Je kunt deze reserveringen in het tijdspaarfonds dan op elk moment opnemen. Zo hoef je bij het plannen van jouw vakantie niet meer te wachten op de uitbetaling van je vakantiegeld in mei.

Vul jij via Koers Oost Bouwdiensten een functie in bij een opdrachtgever die niet volgens de bouw-cao werkt, dan worden jouw loon en reserveringen opgebouwd volgens de geldende cao van de opdrachtgever of de NBBU-cao voor flexwerkers. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op.
 

Neem contact op

 


BBL-trajecten voor banen in de bouw

Koers Oost Bouwdiensten leidt ook zelf vaklieden op. Dat doen we in samenwerking met een erkende onderwijsinstelling en onze opdrachtgevers in de bouw. Als uitzendkracht bij Koers Oost Bouwdiensten, kun je een opleiding volgen op het moment dat je wilt laten omscholen naar ander werk of wanneer je jouw kennis verder wilt uitbreiden.

Wij bieden vakopleidingen aan voor de beroepen tegelzetter, metselaar, timmerman en stukadoor. Via een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) werk je een aantal weken via één van onze klanten in de bouw en ga je één dag of twee avonden per week naar school. Weet je nog niet precies welke baan in de bouw het beste bij jou past? Kies er dan voor om eerst een aantal weken mee te lopen als metselaar en daarna als tegelzetter, stukadoor of timmerman. Op die manier kun je in de praktijk ervaren welke bouw baan er het beste bij jou past.


Behaal je VCA en vind jouw droombaan!

Heb jij wel de juiste achtergrond en beschik je over de gevraagde opleiding, maar mis je alleen je VCA? Haal dan je VCA via Koers Oost Bouwdiensten en vind jouw droombaan.
Ben jij op zoek naar een baan in de bouw? Wil jij werken onder Bouw-cao met direct pensioenopbouw, extra vrije dagen en tijdspaarfonds? Of zoek je een leerwerkplek voor een BBL-traject? Bekijk dan onze bouw vacatures en solliciteer direct op de baan die bij jou past!


Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op onze banen in de bouw!

Bekijk hier onze bouwvacatures. Wil je meer weten over een specifieke vacature? Neem dan contact op met onze intercedent via de vermelde contactgegevens bij de vacature.