Op zoek naar je droombaan?

Bouwpersoneel gezocht

Sinds 2016, toen de economie weer begon aan te trekken, is het weer een stuk moeilijker om aan goed bouwpersoneel te komen. Vele vakkrachten, die vóór de crisis nog in de bouw werkten, zijn niet terug gekomen. Juist nu het weer zo goed gaat zijn veel bouwbedrijven weer op zoek naar meer bouwpersoneel. Wij helpen jou graag verder!


Zoek jij bouwpersoneel voor jouw bedrijf?

Bouwpersoneel gezochtWij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau speciaal binnen de bouwsector. Wij zijn op dit moment actief in de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht en Drenthe. Wij leggen vooral de nadruk op:

  • Flexibel schakelen;
  • En bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Persoonlijke betrokkenheid, expertise, scherpe tarieven en de Twentse nuchterheid, dat zijn de belangrijkste kenmerken van Koers Oost Bouwdiensten. Wij hebben jarenlange ervaring met de in- en uitstroom van uitzendkrachten in de bouw.

Wilt je liever flexibel met jouw bouwpersoneel kunnen schakelen? Probeer dan ook eens de diensten van Koers Oost Payroll voor de bouwsector!


Koers Oost inschakelen voor jouw bouwpersoneel?

Bel gerust even ons, via: 0547 – 200 252. Of kom langs op ons kantoor, op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur, aan de Bleek 32C te Enter.

Als je via Koers Oost Bouwdiensten personeel inleent spreken we een bruto uurtarief af, vóórdat de opdracht begint. Hiermee betalen wij het loon uit en ben jij tegen alle risico’s ingedekt. Je krijgt een factuur voor de gewerkte uren.

Of je nou op zoek bent naar:

  • Vakkrachten
  • UTA-personeel
  • BBL’ers (van: BeroepsBegeleidende Leerweg)

Koers Oost Bouwdiensten helpt jou graag verder met het zoeken naar nieuw bouwpersoneel.
 

Neem contact op

 


 

Wat kan Koers Oost nog meer voor mij betekenen?

Koers Oost Bouwdiensten is onderdeel van Koers Oost Personeelsdiensten. Er is ook nog Koers Oost Uitzendbureau, Koers Oost Mobiliteit en Koers Oost Payroll. We staan voor:

  • Persoonlijke betrokkenheid;
  • Een nuchtere kijk
  • Een flexibele aanpak.

Heb jij vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder! Neem nu direct contact met ons op via telefoonnummer 0547 – 200 252.

Overige pagina's over bouwpersoneel:

Ik zoek werk in de bouw Vacature bouwsector Jobs in de bouw Personeel bouw Bouwfirma vacatures