Op zoek naar je droombaan?

Leerling schilder vacatures

Merk je dat het lastig is om als beginnend schilder werk te vinden? Vaak kiezen bouwbedrijven liever voor schilders met enkele jaren werkervaring. Bij Koers Oost Bouwdiensten kun je meerdere leerling schilder vacatures vinden. Dit geeft jou de kans om ervaring op te doen als schilder.

Wat zijn de voordelen van onze leerling schilder vacatures?

Leerling Schilder vacaturesZonder ervaring is het lastig om werk te vinden. De leerling schilder vacatures  bieden je de kans op een baan waarbij jij de kneepjes van het vak kan leren. Je kan dat meteen in de praktijk brengen. Het kan zijn dat het bedrijf jou na de periode graag wil houden. Mocht dat niet het geval zijn, dan heb je in ieder geval de werkervaring waar schildersbedrijven naar op zoek zijn. Dat maakt het vinden van een baan veel makkelijker. Bij Koers Oost ben je ervan verzekerd dat je bij een goede werkgever terecht zal komen.

De leerling schilder vacatures zijn van bedrijven in de regio Twente en de Achterhoek. Woon jij in deze regio? Dat betekent dat je nooit lang hoeft te reizen. Als de werkgever onder de Bouw-cao werkt, dan geldt dat ook voor jou. Je profiteert van diverse voordelen, zoals het opbouwen van pensioen en je krijgt extra vrije dagen. Ook kunnen wij werkkleding en schoenen voor je regelen. Mocht je geen vervoer hebben, dan kunnen wij eventueel een auto van de zaak regelen.
 

Bekijk hier onze BBL-vacatures


*Is er tijdelijk geen leerling schildervacature beschikbaar? Kom dan gerust nog een keer langs en blijf onze website volgen, iedere week worden er nieuwe vacatures toegevoegd.


Solliciteer direct op de leerling schilder vacatures!

Heb je tussen de leerling schilder vacatures een passende vacature gezien? Solliciteer dan direct! Je kan via onze website een sollicitatieformulier invullen. Wij koppelen je aan een contactpersoon die jou op de hoogte houdt van de voortgang. Uiteraard mag je altijd contact met de contactpersoon opnemen als je vragen hebt over de vacature.


Overige pagina's voor schilders:

Schilder zoekt werk Schilders gezocht Schilderwerk vacatures Schilders gevraagd