Op zoek naar je droombaan?

Metselaars gezocht

Zoek jij een uitdagende baan als metselaar? Dan zoeken wij jou! Koers Oost Bouwdiensten heeft altijd diverse vacatures waarin metselaars worden gezocht. Voor onze vacatures worden er metselaars gezocht in de Achterhoek en Twente. Wij hebben dus altijd een uitdagende baan voor jou dichtbij huis!


Metselaars gezochtVerschillende soorten metselaars gezocht

Ervaren metselaars of beginnende metselaars. Voor de vacatures worden verschillende soorten metselaars gezocht. Ook kun je bij ons terecht voor een BBL-traject. Via een erkende opleider krijg jij een vakkundige opleiding. Daarna gaan we samen op zoek naar een geschikt bedrijf om onder begeleider van ervaren metselaars de kneepjes van het vak te leren. En wat dit helemaal mooi maakt: als jij de opleiding binnen de gestelde tijd haalt, nemen wij de kosten van de opleiding voor onze rekening!
 

Bekijk onze vacatures voor metselaars!
 


Voordelen van Koers Oost Bouwdiensten

Wanneer je gaat werken via Koers Oost Bouwdiensten profiteer je van diverse voordelen die wij jou bieden:

  • Goede cao
  • Pensioenopbouw
  • Flexibele aanpak
  • Kennis van zaken over wetgeving
  • Persoonlijke benadering

Naast vacatures voor metselaars kun je bij ons terecht voor veel meer vacatures in de bouwsector.


Als metselaar solliciteren? » Bekijk de metselvacatures en solliciteer online!

Heb jij je ideale vacature gevonden? Solliciteren kan eenvoudig en snel via de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen over een bepaalde vacature? Dan kun je ons altijd even bellen. We helpen je graag. Ook wanneer jouw ideale vacature er niet tussen staat, staan we voor je klaar. Maak een afspraak en kom eens bij ons langs. We zetten jouw wensen op een rijtje en gaan op zoek naar een vacature die aan jouw wensen voldoet!
 

Bekijk ook eens onze overige pagina's voor metselaars:

Vacatures metselaar bouwbedrijf Personeel bouw Vacatures in de bouw