Op zoek naar je droombaan?

Schilder zoekt werk

Nu de bouwsector weer op zoek is naar vakmensen, is dit het perfecte moment om te solliciteren. Bij Koers Oost hebben we jarenlange ervaring met het begeleiden van vakmensen die een passende baan zoeken. Wij gaan ervoor zorgen dat jij een baan krijgt waarin je jouw kwaliteiten kan inzetten.

Zoek jij werk als schilder? Wij helpen je graag verder!

Het vinden van werk als schilder kan lastig zijn. Je zou ervoor kunnen kiezen om je diensten als zelfstandige aan te bieden (‘schilder zoekt werk’), maar wellicht heb je liever een vast dienstverband. Om jou te helpen met het vinden van een passende baan, bieden wij vele vacatures aan van bedrijven die op zoek zijn naar vakmensen.

Een bouwbedrijf kan tenslotte niet zonder vakkundig personeel. Ook wil jij als werknemer waarschijnlijk voldoening halen uit je werk. De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn onder andere op zoek naar allround schilders, schilders die gespecialiseerd zijn in renovaties en/of nieuwbouw en onderhoudsschilders. Tevens zijn er geregeld vacatures voor leerling schilders.

Wij plaatsen alleen vacatures van bedrijven in de regio Achterhoek en Twente. Zo kun jij eenvoudig een baan bij jou in de buurt vinden. Bij de term ‘schilder zoekt werk’ hoort natuurlijk ook ‘met passende beloningen’. Koers Oost Bouwdiensten  maakt gebruik van het loonverhoudingsvoorschrift van de Bouw-cao en wij regelen jouw pensioenopbouw. Door de wet- en regelgeving in de gaten te houden zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 

Vacatures voor schilders

 

Solliciteer direct 

Heb jij een geschikte schildersvacature gevonden en wil je graag solliciteren? Vul dan het aanvraagformulier in op de specifieke vacaturepagina. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0547-200252. Wacht niet langer en solliciteer direct op jouw droombaan!

 

Overige pagina's voor schilders:

Schilders gevraagd Schilders gezocht Schilderwerk vacatures leerling schilderwerk vacatures