Op zoek naar je droombaan?

Schilders gevraagd

Ben jij als schilder op zoek naar een passende baan in Twente of de Achterhoek? Koers Oost Bouwdiensten helpt je daar graag bij. Dankzij onze expertise kunnen we werk vinden waarbij jij je vakmanschap in kan zetten.

Waarom als schilder aan de slag via Koers Oost Bouwdiensten?

Schilders gevraagdBij Koers Oost werken we voor zowel werkgevers als voor werknemers. Hierdoor kunnen we jou helpen met het vinden van de juiste baan. Bekijk gerust eens al onze vacatures voor schilders op onze website. Wij bieden onder andere vacatures aan voor:

  1. industrieel schilders
  2. allround schilders
  3. onderhoudsschilders
  4. Leerling schilders

Op basis van jouw ervaring en wensen kunnen we een baan vinden die volledig bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat er goed voor vakmensen gezorgd wordt. Koers Oost heeft relaties met diverse werkgevers, waarin jij betaald wordt volgens de loonvoorschriften van de Bouw-cao of NBBU-cao (flexwerkers). Maakt de werkgever gebruik van de Bouw-cao dan geld dat ook voor jou, je bouwt dan pensioen op, ontvangt extra vrije dagen en een mogelijkheid tot een tijdspaarfonds. Wij houden constant de wet- en regelgeving in de gaten. Zo weet je zeker dat je beloond wordt voor je inzet en je vakmanschap.

Schilders gevraagd » Een ruim aanbod van vacatures voor schilders!

Zie je een vacature voor schilder die perfect past bij jou? Wacht dan niet en vul meteen het sollicitatieformulier in. Je kan dit eenvoudig via onze website doen. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met de contactpersoon van Koers Oost Bouwdiensten. Hij of zij vertelt je graag meer over het bedrijf en de vacature.

 

Onze vacatures voor schilders

 

Overige pagina's voor schilders:

Schilder zoekt werk Schilders gezocht Schilderwerk vacatures Leerling schilder vacatures