Op zoek naar je droombaan?

Schilders gezocht

Zoek je werk als schilder? Bij Koers Oost Bouwdiensten kan je diverse ‘schilder gezocht’ vacatures in de regio Twente en Achterhoek vinden. Wij maken bij het selecteren van vacatures geen onderscheid tussen beginnende schilders en ervaren schilders. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij werkgevers van vakbekwaam personeel voorzien en we helpen jou om passend werk te vinden.

Wij zijn op zoek naar diverse type schilders!

schilder gezochtBij Koers Oost kun je erop rekenen dat wij jou helpen met het vinden van een passende baan. Onze dienstverlening is erop gericht om werkgevers en werknemers te verbinden. Wij bieden ‘schilder gezocht’ vacatures aan voor tijdelijke dienstverbanden, maar er zijn ook vacatures waarbij je een kans hebt op een vaste baan. Tevens zijn onze klanten (jouw potentiële werkgevers )op zoek naar schilders met verschillende specialismen. De meeste werkgevers zijn op zoek naar schilders die ingezet kunnen worden voor de nieuwbouw/renovaties, onderhoudsschilders en allround schilders.

Ook beginnende schilders kunnen via ons werk vinden als leerling schilder. Kies je ervoor om via Koers Oost werk als schilder te zoeken, dan profiteer je van meerdere voordelen. Wij werken volgens de loonvoorschriften van de Bouw-cao of NBBU-cao (flexwerkers). Zo weet je zeker dat er goed voor jou als werknemer gezorgd wordt.
 

Vacatures voor schilders


Schilders gezocht, direct online solliciteren

Wij raden je aan om meteen te solliciteren als je interessante ‘schilder gezocht’ vacatures hebt gevonden. Via onze website kun je het sollicitatieformulier invullen. Als je meer informatie over de vacature wil hebben, dan kun je contact opnemen met de contactpersoon van Koers Oost. Ook zal deze persoon contact met jou opnemen als het bedrijf geïnteresseerd is in jou.

Overige pagina's voor schilders:

Schilders gevraagd Schilder zoekt werk Schilderwerk vacatures leerling schilderwerk vacatures