Op zoek naar je droombaan?

Schilderwerk vacatures

Ben jij een schilder en zoek je naar werk? Bij Koers Oost Bouwdiensten kun je meerdere schilderwerk vacatures vinden. Wij zijn een uitzendbureau dat werknemers en werkgevers in de bouw bij elkaar brengt. Wij bieden verschillende vacatures aan, zowel voor schilders met weinig ervaring als voor schilders die al jaren in het vak zitten. Zo kun jij een vacature voor schilderwerken vinden die bij jou past.

Welke soorten schilderwerk vacatures kun je bij ons vinden?

Vacatures schildersWij bieden diverse soorten schilderwerk vacatures aan. Of je nu een beginnend schilder of een ervaren schilder bent, bij ons zal je vrijwel altijd een passende vacature voor schilderwerken kunnen vinden.

Onze klanten zoeken onder andere naar leerling schilders, onderhoudsschilders, schilders voor de nieuwbouw en allround schilders. Er komen geregeld nieuwe vacatures bij, dus kijk regelmatig op de website. Koers Oost biedt verschillende voordelen voor jou als schilder. Alle vacatures komen van werkgevers die gevestigd zijn in Twente en de Achterhoek. Je kan dus eenvoudig werk vinden bij jou in de buurt.
 

Bekijk vacatures voor schilders

 

Wanneer je in dienst bent via Koers Oost Bouwdiensten dan heb je op het gebied van een CAO meerdere mogelijkheden, waaronder de Bouw- of NBBU-CAO. Welk type CAO van toepassing is voor jouw situatie is afhankelijk van je toekomstige werkgever. 

Hoe kun je solliciteren op de schilderwerk vacatures?

Als je een passende vacature voor schilderwerken hebt gevonden op onze website, solliciteer dan direct! Als je op ‘Direct solliciteren’ klikt, dan ga je naar het sollicitatieformulier. Op deze pagina kan je zien wie je contactpersoon is. Mocht je meer willen weten over de vacature, dan kan je de contactpersoon gerust bellen. Tevens zal deze persoon je laten weten hoe je sollicitatie verloopt.

Overige pagina's voor schilders:

Schilders gevraagd Schilder zoekt werk Schilder gezocht leerling schilderwerk vacatures