Op zoek naar je droombaan?

Timmerman gezocht

Ben jij op zoek naar een vacature voor een timmerman? Bij meerdere van onze opdrachtgevers wordt een timmerman gezocht. Wij brengen jullie graag met elkaar in contact, zodat jij direct aan de slag kunt.


Ben jij de timmerman naar wie wij op zoek zijn?

timmerman gezochtVoor verschillende vacatures zoeken wij een vakkundige timmerman. Wij zoeken timmerlieden die zich bezighouden met verschillende functies, zoals voormontage, afmontage en allround.

Wil je graag timmerman worden, maar heb je nog niet de juiste papieren? Dat is bij Koers Oost Bouwdiensten geen punt. Wij bieden jou een BBL-traject aan. Via een erkende opleider word jij geschoold en bij een passend bedrijf leer jij van ervaren vakmensen de ins en outs van het vak. Wanneer jij de opleiding binnen de afgesproken tijd afrondt, wordt deze volledig voor ons vergoed!

 

Bekijk onze timmerman vacatures

 


Waarom werken via Koers Oost Bouwdiensten?

Wanneer jij de timmerman bent die door ons wordt gezocht, bieden wij jou veel voordelen. Naast het BBL-traject kun je bij ons je VCA-diploma halen. Dit kan binnen één dag en jij weet dan alles over veiligheid op de werkvloer. Maar wij bieden je nog meer voordelen, zoals:

  • Een goede cao
  • Twee keer per jaar een gezellige borrel met al onze uitzendkrachten
  • Indien nodig verzorgen wij werkkleding en werkschoenen
  • Wij regelen alle belangrijke zaken
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Flexibele aanpak

Solliciteren

Heb jij de ideale vacature voor timmerman gevonden? Bij Koers Oost Bouwdiensten gaat solliciteren eenvoudig en snel via de website. Heb je vragen over een bepaalde vacature? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook wanneer jouw ideale vacature er niet tussen staat, willen wij je helpen. Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Aan de hand van jouw wensen gaan we dan op zoek naar jouw ideale bedrijf!

Overige pagina's over bouwpersoneel:

Ik zoek werk in de bouw Vacature bouwsector Jobs in de bouw Personeel bouw Bouwfirma vacatures