Op zoek naar je droombaan?

Vacature tegelzetter

Ben jij tegelzetter en op zoek naar een leuke en uitdagende vacature? Dan is Koers Oost Bouwdiensten op zoek naar jou! Wij hebben vacatures voor tegelzetters in Twente en de Achterhoek. Hierdoor is er altijd een vacature bij jou in de buurt. Of je nu een ervaren tegelzetter bent of net je diploma hebt, wij helpen iedere tegelzetter!


Vacatures TegelzettersVolg ons leertraject voor tegelzetter!

Heb je geen diploma, maar is tegelzetter wel jouw droombaan? Geen enkel probleem. Wij bieden namelijk BBL-trajecten aan. Hier krijg je door een erkende opleider een vakkundige opleiding. Voor het praktijkgedeelte gaan we op zoek naar een geschikt bedrijf, waar jij aan de hand van ervaren tegelzetters de kneepjes van het vak leert. Het mooiste van allemaal: als jij de opleiding binnen de afgesproken tijd haalt, dan zijn de kosten voor ons!


Voordelen Koers Oost Bouwdiensten

Werken via Koers Oost Bouwdiensten biedt jou als tegelzetter een aantal voordelen. Bij ons profiteer je van:

  • Goede cao
  • Pensioenopbouw
  • Kennis van zaken op het gebied van wetgeving
  • Flexibele aanpak
  • Persoonlijke benadering

Naast vacatures voor tegelzetters kun je bij Koers Oost Bouwdiensten terecht voor diverse vacatures in de bouwsector, zoals vacatures voor timmerman, sloper en metselaar.

Solliciteren op vacature tegelzetter

Heb jij jouw ideale vacature voor tegelzetter gevonden? Solliciteer dan snel via de website! Als je vragen hebt over een vacature voor tegelzetter? Dan kun je ons altijd bellen. We helpen je graag. Ook wanneer jouw ideale vacature voor tegelzetter er niet tussen staat, staan wij voor je klaar. Kom dan bij ons langs. We bespreken jouw wensen en gaan op zoek naar jouw ideale vacature voor tegelzetter.

 

Bekijk onze   vacatures voor tegelzetters!
 

Overige pagina's voor tegelzetters:

Jobs in de bouw Vacatures in de bouw