Op zoek naar je droombaan?

Vacature voeger

Ben je op zoek naar een leuke vacature voor een voeger? Bij Koers Oost Bouwdiensten kun je terecht voor uitdagende vacatures voor voegers. Onze vacatures voor voegers bevinden zich vooral in de Achterhoek en Twente, waardoor we altijd een vacature bij jou in de buurt hebben. Of je nu een ervaren voeger bent of je net klaar bent met je opleiding, onze vacatures zijn voor iedere voeger.


Volg ons leertraject voor voeger!Vacature voeger

Heb je een leuke vacature voor voeger gezien, maar beschik je niet over de juiste papieren? Dat is bij Koers Oost Bouwdiensten geen probleem. Wij bieden namelijk geregeld BBL-trajecten aan. Hierbij volg je een vakkundige opleiding bij een erkend opleider. Voor het praktijkgedeelte gaan we op zoek naar een passend bedrijf, waar je samen met een ervaren voeger aan de slag gaat in het werkveld.


Waarom als voeger solliciteren via Koers Oost Bouwdiensten?

Werken via Koers Oost Bouwdiensten levert je een aantal grote voordelen op:

  • Goede cao
  • Pensioenopbouw
  • Flexibele aanpak
  • Kennis van zaken omtrent wetgeving
  • Persoonlijke benadering

Naast vacatures voor voegers kun je bij ons ook terecht voor diverse andere vacatures in de bouwsector, zoals timmerman, tegelzetter, metselaar of sloper.
 

Bekijk hier onze vacatures voor voeger

 

Solliciteer op de vacatures: voeger

Heb je een mooie vacature voor voeger gevonden? Solliciteer dan eenvoudig en snel via onze site. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als je vragen hebt over een bepaald vacature, kun je ons het beste even bellen . We helpen je graag. Ook als jouw ideale vacature er niet tussen zit, staan we voor je klaar. Kom bij ons langs en we bespreken jouw wensen. Wij gaan dan op zoek naar een passende vacature.