Op zoek naar je droombaan?

Vacatures in de bouw

Ben jij op zoek naar werk in de bouw? Wij hebben altijd een groot aantal vacatures in de bouwsector. Door onze samenwerking met meerdere opdrachtgevers kun je bij ons terecht voor vacatures op meerdere vlakken van de bouwsector. Voor een groot aantal banen in de bouw ben je bij Koers Oost Bouwdiensten aan het juiste adres.


Vacatures in de gehele bouwsector

Wat voor functie je ook zoekt, wij hebben een aanbod aan vacatures in de gehele bouwsector. Bij Koers Oost Bouwdiensten kun je bijvoorbeeld terecht voor:

Aangezien voor ieder vakgebied het aantal vacatures dagelijks veranderen is het verstandig om vaker onze website te controleren! Is er nu geen geschikte vacature beschikbaar? Hou dan goed onze website in de gaten!

Koers Oost Bouwdiensten werkt samen met een groot aantal werkgevers. Hierdoor kunnen wij altijd een bedrijf vinden, waar jij helemaal past.
Bij Koers Oost kun je in één dag ook je VCA-diploma halen, zodat je veilig op de werkvloer aan de slag kunt.

 

Bekijk alle vacatures

 


BBL-vacatures in de bouw

Wil je graag in de bouwsector aan de slag, maar beschik je niet over de juiste papieren? Koers Oost Bouwdiensten heeft daarvoor de oplossing. Wij bieden BBL-trajecten aan, waarbij je bij een erkende opleider een vakkundige opleiding krijgt. Daarnaast leer je op een passende werkplek de kneepjes van het vak van ervaren vakmensen. Wanneer je de opleiding binnen de afgesproken tijd haalt, wordt de opleiding door ons vergoed.

Voordelen bij Koers Oost Bouwdiensten

Wanneer je aan het werk gaat via Koers Oost Bouwdiensten profiteer je van een groot aantal voordelen, zoals:

  • Jij staat centraal
  • Persoonlijke behandeling
  • Goede cao
  • Pensioenopbouw

Wil jij direct solliciteren? Bekijk dan de pagina met de specifieke vacature

Heb je een mooie vacature in de bouw gevonden? Bij Koers Oost Bouwdiensten solliciteer je eenvoudig en razendsnel via onze website. Wil je toch graag meer informatie over een vacature? Neem dan contact met ons. Wij helpen je graag met al je vragen!

Overige pagina's over bouwdiensten:

Ik zoek werk in de bouw Vacature bouwsector Jobs in de bouw Personeel bouw Bouwfirma vacatures