Op zoek naar je droombaan?

Vacatures metselaar bouwbedrijf

“Een uitdagende vacature voor een metselaar bij een bouwbedrijf.” Klinkt dat voor jou als muziek in je oren? Dan zijn wij van Koers Oost Bouwdiensten op zoek naar jou! Wij hebben altijd diverse vacatures voor metselaars in de Achterhoek en Twente. Zo is er altijd wel een uitdagende metsel vacature bij jou in de buurt te vinden!


Metselaar uitzendbureauVacatures voor ervaren en beginnende metselaars

Of je nu een ervaren metselaar bent of nog aan het begin van je carrière staat, Koers Oost Bouwdiensten heeft vacatures voor iedere metselaar. Bij ons kun je namelijk ook terecht voor een BBL-traject om gediplomeerd metselaar te worden! Via een erkende opleider krijg jij een vakkundige opleiding. Voor het praktijkdeel gaan we samen op zoek naar een geschikt bedrijf, waar je onder begeleiding van ervaren metselaars de fijne kneepjes van het vak leert. Wanneer je deze opleiding binnen de afgesproken tijd haalt, nemen wij de kosten voor onze rekening. Wat wil je nog meer?
 

Vacatures voor metselaars

 


Waarom als metselaar solliciteren via Koers Oost Bouwdiensten?

Wanneer je voor Koers Oost Bouwdiensten aan de slag gaat op één van de metselaars vacatures in de bouw, profiteer je direct van onze voordelen. Denk hierbij aan:

  • Een goede cao
  • Persoonlijke benadering
  • Pensioenopbouw
  • Borrels voor iedereen die via Koers Oost Bouwdiensten werkt
  • Flexibele aanpak
  • Vakkundige ondersteuning

Een geschikte vacature gevonden? Solliciteer direct!

Heb jij bij ons een leuke vacature gevonden voor metselaar bij een bouwbedrijf? Solliciteer dan direct via onze website. Heb je vragen over de vacature? Bel ons dan gerust. We helpen je graag. Ook wanneer jouw droomvacature er niet tussen staat, kunnen wij je helpen. Kom dan bij ons langs. Samen zetten we jouw wensen op een rijtje en wij gaan voor jou op zoek naar een uitdagende vacature voor metselaar.

Overige pagina's voor schilders:

Metselaars gezocht Ik zoek werk in de bouw ZZP uitzendbureau bouw Vacatures bouwbedrijven