Op zoek naar je droombaan?

Vacatures schildersbedrijven

Ben jij op zoek naar vacatures bij schildersbedrijven? Dan is Koers Oost Bouwdiensten op zoek naar jou! Onze vacatures zijn voornamelijk in Twente en de Achterhoek, dus we hebben altijd een vacature bij een schildersbedrijf bij jou in de buurt!

Ruim aanbod vacatures schildersbedrijven

vacatures schildersbedrijvenOf je nu een ervaren schilder bent of aan het begin staat van je carrière. Bij Koers Oost Bouwdiensten is er altijd een vacature bij een schildersbedrijf die helemaal bij jou past. Koers Oost Bouwdiensten kan jou in samenwerking met één van onze opdrachtgevers klaarstomen voor een loopbaan als schilder. We zijn altijd op zoek naar verschillende soorten schilders, zoals onderhoudsschilders of industrieel schilders.  

Bekijk onze schilder vacatures

 


Waarom kies je voor Koers Oost Bouwdiensten?

Werken via Koers Oost Bouwdiensten heeft voor jou veel voordelen. Naast de mogelijkheden tot een opleiding tot schilder hebben wij nog veel meer extra’s. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Een uitstekende cao
  • Indien mogelijk stellen wij werkkleding en werkschoenen beschikbaar
  • Twee keer per jaar gezellige borrel met al onze uitzendkrachten
  • Wij regelen alle belangrijke zaken
  • Standplaats bij jou in de buurt
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Flexibele aanpak
  • Je VCA-diploma in één dag halen, waardoor jij alles weet over veiligheid op de werkvloer

Solliciteren op vacatures bij schildersbedrijven

Heb jij tussen onze vacatures bij schildersbedrijven jouw ideale vacature gevonden? Solliciteer dan direct via onze website. Solliciteren gaat bij ons eenvoudig en razendsnel. Als je eerst meer wil weten over een bepaalde vacature, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag. Als jouw ideale vacature bij een schildersbedrijf er niet tussen staat, maak dan even een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan gaan we aan de hand van jouw wensen op zoek naar een geschikt bedrijf.

Overige pagina's voor schilders:

Schilders gevraagd Schilder zoekt werk Schilders gezocht Schilderwerk vacatures leerling schilderwerk vacatures