Op zoek naar je droombaan?

Werken in de bouw

Bouwbedrijven zitten te springen om vakkundig en gemotiveerd personeel. Wij helpen jou graag met het vinden van een nieuwe baan! Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van bouwvacatures voor verschillende sectoren. De banen zijn beschikbaar in verschillende dienstverbanden, voor korte- of langere tijd. Bekijk nu al onze bouwvacatures!


Waarom kiezen voor Koers Oost Bouwdiensten?

Wij zijn Koers Oost Bouwdiensten en hebben ons gespecialiseerd in werken in de bouw. Je salaris wordt bepaald aan de hand van de Bouw-cao. We weten zeker dat een vakspecialist zoals jij jouw droombaan via Koers Oost Bouwdiensten vindt.

  • De projecten variëren voor korte- of langere tijd.
  • Jij werkt vooral aan projecten in de regio Twente/Achterhoek.
  • Jij profiteert van de voordelen van het tijdspaarfonds, net zoals je bij bouwbedrijven doet. Via een digitaal systeem kan je op elk moment in het jaar jouw vakantiedagen, extra opgebouwde vrije dagen en vakantiegeld zien én opnemen. Zo hoef je niet meer te wachten tot je vakantiegeld in mei wordt uitbetaald!
     

Bekijk alle vacatures


Op welke vacatures in de bouw kan je solliciteren?

Om het voor jou overzichtelijk te houden, hebben wij de vacatures in categorieën ingedeeld. Je kan bij ons solliciteren in de bouw op:

Wil jij werken in de bouw? Wil jij werk in de omgeving? Wil jij vanaf dag 1 pensioen opbouwen en profiteren van de vele voordelen van het tijdspaarfonds? Solliciteer direct op een baan in de bouw en loop deze vacatures niet mis!