Op zoek naar je droombaan?

Jouw privacy

Koers Oost Bouwdiensten respecteert jouw privacy. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonsgegevens altijd goed te beschermen. In het kader van de AVG (Verordening Gegevensbescherming, ingangsdatum 25 mei 2018) hanteert Koers Oost Bouwdiensten daarom een aantal belangrijke regels ter bescherming van jouw privacy.

Want om je zo goed mogelijk te kunnen helpen naar een nieuwe baan, houdt Koers Oost Bouwdiensten een aantal gegevens van je bij. Welke gegevens dat zijn, waarom wij deze bewaren en hoelang deze worden opgeslagen, lees je in onze uitgebreide Privacy Statement.

 

PRIVACY STATEMENT

Het privacybeleid wat wij hanteren binnen Koers Oost Bouwdiensten wordt beschreven in het onderstaande privacy statement. 

- Privacy Statement Koers Oost Bouwdiensten B.V.


GEGEVENS WISSEN

Je hebt het recht om vergeten te worden. Als je wilt dat alle historie en data van jou wordt verwijderd, neem dan contact met ons op. Het is niet de bedoeling dat je ongevraagd door ons wordt benaderd of dat wij gegevens van jou opslaan waarvan je dat liever niet hebt. Laat het ons weten als dat wel het geval is. 

Voor vragen en/of verzoeken rondom jouw gegevens kun je mailen naar info@koersoostbouwdiensten.nl of contact opnemen met jouw intercedent.